D R E A M ``


dream: Tiktoktiktok.



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Tiktoktiktok.


time passes quickly. isn't it ?

Annyeong & assalamualaikum.
   Dah masuk bulan disember dah pon. Act aku taknak masuk untuk tahun depan. Aku.. aku takut ahh. bukan takut sebab nak pmr exam besar. but aku takut aku tak dapat nak terima keadaan sekeliling lagi. well yeahh even dah setahun sekolah kat situ but aku still rasa awkward. aku nak keadaan macam kat sekolah lama. no enemies, no crush and no everything that i have now. and the truth i hate it. so. damn. much. sesiapa yang ada kat tempat aku sekarang ni pon mesti benci. Gahh mesti kena pindah kelas. biarlah aku duduk kelas bodoh kurang cerdik tu asalkan tak menyakitkan otak jiwa raga aku ni. sobsob *nangissebelahIlhhon*

So just please aku taknak laa gaduh-II ni. aku pon pelik apa punca korang, korang and korang yang nak sangat jadi musuh aku tu marah sangat kat aku. the reason is just because a jantan boy right? right ?!! c'mon laa masing-II dah besar dah mature. so please think positive before accuse me without a PROOF !! aku tak pernah and tak ada niat and taknak kacau lansung korang, korang and korang punya pakwe ke abang angkat ke and mr.whatever korang tu sama waktu dengannya. aku tak pernah lansung nak kacau. lansung tak terfikir !! yeahh bila aku cakap macam ni kau akan cakap "jangan nak bajet hot sangat laa" bila ? aku tak pernah nak bajet hot hot ni. kalau yee pon aku nak jadi hot, dah lama dah aku ikut tips-II Iman Syippo tu *O* aku.. aku sejuk cool. trololol bwahaha yeah i'm cool :D puii


its so damn true.

Arghhhhhhhh !! *balingpsy* aku rasa tahun depan adalah tahun yang membolehkan aku sakit mental jadi gila. dengan big examnya. then maybe akan tambah satu-satu masalah lagi. erghh please. somebody help me. bawak aku pindah selangor. aku tak tahan tak kuat nak hadapi benda ni. aku tak sedia lagi. puii ayat -_- macam orang nak pegi perang :p breath in breath out. hmmmmmm :3 change topic. hari tu masy uploaded pic dia dengan liyana time kat langkawi. and time aku tengok pic tu aku kat rumah nenek. dengan tiba-tibanya air mata aku mengalir. sebab ? sebab aku rindu lerr. dah laa kawan aku sekoq sorang ni payah bebenor nak snap pic. so bila aku tengok pic dia. tambah lagi dengan senyuman memikat tu. cewahh tu yang sampai nangis tu. masuk bilik tersedu-sedan aku nangis. just sebab tengok pic liyana :** time makan aku terus bagi tau mama nak pegi rumah dia bila pegi sana. but dia pulak ada hal. ada je yang menghalang aishh -_-

Adios.