D R E A M ``


dream: I can't.



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

I can't.


Annyeong & assalamualaikum.
    Now dah nak pukul 4.30 pagi. Yeahh aku tak tido lagi. Haha dah masuk tahun baru dah. Tak sangka aku semakin membesar dan semakin tua berumur. Lol ayat puii. Tadi otw nak balik rumah tetiba aku menangis dalam kereta. Haha sambil dengar lagu Crush pulak tu. Tak boleh blahh betul -_- sebab ? Haha bukan putus cinta laa xD Sebabnya aku takut, cuak nervous, and curious dengan perkara yang akan berlaku kat aku time 2013. Serious aku rasa aku nak stop dekat 2011 and tak nak pegi tahun lain. Haha nonsense mana boleh :p aku redha apa yang jadi kat aku and apa yang akan jadi dekat aku. Cuma satu.. aku takut aku tak kuat nak hadapi semua tu nanti.

aku berdiam diri bukan sebab aku takut but aku malas nak cari masalah.

Cara aku bercakap macam orang nak cari suami dah habis belajar pulak. Lol tak laa. Act aku kan baru je pindah Segamat tahun lepas. So aku still rasa awkward kat sekolah tu. Lagi-II kalau baru masuk sekolah tu tetiba dah ada musuh yang tak puas hati. Memang tak tenang ahh T_T And aku naik kelas, sama kelas dengan salah seorang daripada gang yang tak puas hati dengan aku pulak tu. Lagi tak tenang woi *mentalbreakdown*. Hmm sebab tu laa aku nangis. HAHA ehh and satu lagi. sebab aku rindu semua segala benda kenangan keadaan yang aku pernah lalui kat Selangor dulu. Ayat memang. haha puii.

Adios.