D R E A M ``


dream: Sorrehh.



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Sorrehh.


blurr. haha.

Annyeong & assalamualaikum.
   Sorry kepada sesiapa yang blogwalking kat blog aku and yang dm suruh edit blog and ect tu. Aku busy ahh hari tu. Gila vavun busy. Ulang alik pegi dengkil, pahang, and johor. Hahaha. Wedding pakngah punya pasal.  Dua minggu ke tiga minggu ntah aku tak dapat on. haha ketinggalan gila aku. pfftt. K act aku baru balik dari sekolah tadi. nak daftar untuk tahun depan. tskk naik kelas aku rupanya. aku taknak ahh duduk kelas tu. biar laa aku duduk kelas bodoh kurang pandai tu asalkan tak sakit hati.

Maya pon naik kelas jugak but kelas no.2 laa. so yang lain still stay kelas lama. hmm aku pon nak stay jugak *balingseliparL* erghhh sekejapnya dah nak masuk tahun 2013. cehh skema gila ayat aku. puii. hahaha btw aku ingatkan nak tukar baju blog ni. tapi malas pulak. just tukar background je. haha tau lerr blog ni bertambah huduh. takpe-II asalkan tak berserabut. lol

Sememangnya aku memang pemalas. lolololol

Adios.