D R E A M ``


dream: Hopeless



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Hopeless




Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingus
   School holiday is coming. *muka blurr* ntah laa rasa macam tak best pulak cuti sekolah tahun ni. tahun depan dah naik form 3. erghh cepatnya masa tu berlalu kan ? rasa nak putar balik masa and stay dekat tahun , masa, situasi yang aku taknak lupakan. lol gila .__. mana boleh. kayy tinggal dua hari je sekolah. sepatutnya aku kena datang hari ni. tapi malam tadi ntah kenapa badan aku gigil seram sejuk sampai tak boleh bangun makan minum bagai. rasa nak pitam. so balik je sekolah semalam aku terus tido sampai malam.tak mandi pulak tu. haaa gila. kan ? ;__;

Lol kitorang pon tak sekolah hari ni sebab malas. - Imah 
Aku sure esok maya mengamuk dengan aku kat kelas. lol mian maya. benda tak dirancang kay. yang imah dengan linda tu memang dah plan tak nak datang. aku tak termasuk k. lol. isnin dengan selasa hari tu dia je yang datang. si kembar dia tak datang. hmm aku bukan nak tengok dia. buat apa dok tengok pakwe orang jee. k aku tak tau laa pulak kembar dia dah ada gf belum. tengok je kan. dari jauh. tapi kalau alang-II dah dekat dengan aku. lagi laa aku tengok. ekk -__- so aku just erghh ntah. aku berharap sangat laa terhadap dua mamat tu. ntah laa. bila ditengokkan balik. ehh ayat apa ni ._. k kembar dia muka lagi berseri. haha dia muka bertambah tak seri lepas relay dengan minah tu. *evil laugh* jahatnya aku :B

Another Me. solo baru atok gyu. erghh dia cakap abe L tak support dia ._.
lepas aku patah hati terhadap dia. cehh ayat :E aku macam dunia ni tak adil. k betul orang cakap love cinta boleh buat orang gila tak betul and blablabla. aku pon tergolong dalam golongan tu ;_; then aku terasa nak confess kat kembar dia pulak. but nampak sangat aku desperate so aku just mendiamkan diri and tengok dari jauh dua beradik tu. sokay. baru form 2 kan? cinta monyet. semua budak sekolah pernah mengalami benda tu. normal. and lama-II nanti okay laa. jangan jadi aku sampai terbawak-bawak. over namanya ni. ekk :|

Adios.