D R E A M ``


dream: ......



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

......



Annyeong & assalamualaikum.
  Ahhhhh *scream like dolphin* abe L dalam mv atok gyu. ishh geram betul. k comel gila dia dalam teaser tu k. rasa nak cubit-II je pipi dia. oh goshh gedik fangirl aku datang balik. btw now aku tengah layan mtv diary btob. lagi naik meroyan aku. lagi-II dengan Peniel & Ilhoon. ohmaii diorang comel gilos. suara peniel macam baby and perwatakan dia membuatkan aku rasa nak backhug je kat dia. lol


 penjae. damn aku jealous gila. k

sungjae selalu buat aku jealous dengan dia b'cause dia selalu nak manja-II dengan peniel. well tau laa peniel suka skinship but pffttt diorang comel and aku teramatlah jealous -..- tengok muka ilhoon kat belakang. haha weird + what the face xD ilhoon hate tak suka  skinship rite ? no wonder dia muka macam tu. but comel laa jugak :3 ishh sungjae ni nak je aku tumbuk dia lumat-II cuba hang jangan nak menggatai sangat. lagi-II dengan peniel tau laa dia comel kan. lol

Adios.