D R E A M ``


dream: Back after release tension



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Back after release tension



Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingu yahh *lambai tangan
    Back lepas abis exam and aku dah tak stress sangat. lol stress ? HAHA totally yeah. first sebab exam akhir tahun yang membuatkan kepala aku rasa nak meletup. soalan dia perghh dah macam tahap aku nak amik piemar dude. lagi-ii sejarah dengan math. pfieww susah tahap gaban soalan dia. nasib math aku lulus :D sec aku stress because teenager problem. well teenagers. mana ada yang tak ada masalah kan. lagi pun aku still jealous macam tak dapat terima yang dia dah dengan budak tu. k hari tu siap jalan sama-II lagi. yang imah dok suruh aku potong diorang. aku taknak. then imah cakap yang aku ni kenapa takut sangat dengan diorang. aku.. aku bukan takut but aku tak boleh. just tak boleh. K SPOIL BETUL PART NI ! tetiba cerita jiwang pulak aihh -..-


next week aku nak bagi duit kat maya lahh suruh belikan lagi note book Infinite tu. mana tak nya kalau dua-II note book infinite aku yang baru beli hari tu dah diconteng. dikoyak kan lagi. dibuang pulak tu. balik sekolah tersedu-sedu aku menangis. cibai betul adik aku yang sorang tu. tau laa jealous kau tade kan. pfftt sampai nak musnahkan aku punya :B lol and and nak order t-shirt dengan bottle sekali lah kalau boleh. HOHO yeahh tinggal satu minggu je nak sekolah. next year kena prepare and study for real PMR. lol i'm last pmr candidate. and aku takut. tak sabar nak abis pon ada. hahahaha


buat beberapa hari ni aku jatuh hati pandang kedua kat enam orang mamat-II kat gambaq tuhh. lagi-II yang rambut macam serabai tu. alahai jelo la jelo :D ntah mimpi apa aku tetiba kena tangkap cintun dengan dia. affair no.2 selepas baekhyun tuww :* maap abe L. you still my king in ma heart. puii :p lol btw perasan tak aku tukar skin ? haha bertambah simple skin aku. bertambah muram pon ade colour dia :] k tu je 

Adios.