D R E A M ``


dream: Bosangilebabengahh



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Bosangilebabengahh

Lol okehh dia cuteee. Damn -.-
Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingu's
    Yahh ! Dah bape hari blog ni tak ber-entry. Hoho k truthly taktau nak update ape. Nothing to share maa. But anways Selamat Menyambut Bulan Ramadhan guys. Walaupun dah enam hari puasa ana baru nak cakap. Lol sowihhh. Heheh. So seperti title entry ni ana tengah bosan tahap vavunn dah ni. Taktau nak buat ape dah. Sebab tu ana update blog , walaupun ntah pape entry nyee. Aishh *sepak dinding* Lol ingat lagi tak pasal Baekhy ver ade jerawat tu ? Hahhh ana dah angau kat diaaaaaa ><"

Seriouss dia nak dekat serupa gilee dgn Baekhy. Cara dia jalan , bentuk badan dia , suara dia , mata dia , hidung dia . And and and dia jalan bahu dia bongkok sikit pun macam Baekhy !! Yahh eottekheo ? Hari hari kat sekolah mesti nak kene tengok muka dia. Kalau dah nampak mulalah fangirling ana yang over act tu datang. Nasib baik boleh control lagi. Ahhhh jadi gilaa macam ni *serabut*

Imagine 'Baekhy' buat macam ni. Awesome k awesome. K enough -..-
Lol okayy stop fikir pasal Baekhy tu jee. Dia bukannye tau pasal ana. Ahh boleh babeng kepale ni. Ishhh babeng tu ape ? Ekk taktau main sebut jee. Haha lol. Btw nak tau hari tu time hari pertama puasa ana nak wish birthday dia tau. //Bukan Baekhy.. Mula mula rase segan nak wish. But then ana terus send jee message tu. And and then dia reply awokk !! Ahaaaa k gedikk -.- Excited gilee selepas sebulan lebih tak text dengan die. Hahaa but lepas tu ana biarkan jee message dia , ana tak reply balik sebab sebab ana segannn. Pfftt ruginye , kalau tak mesti boleh text lame lame dengan dia ann ? *Sepak pintu* Ekk tak boleh tak boleh dia orang punya tak boleh kacau. Tak baikk. Lol dah start ungkit pasal dia balik dahh. Aishh lol okehh tu jee. Hoho annyeong *ppyong*

Labels: , , , ,