D R E A M ``


dream: Baekhy ver. ade jerawat



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Baekhy ver. ade jerawat

Lol rase nak buat sekali jee bile tgk die buat mcm tu xD
Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingu's
    Fuhh penat gilee hari ni. Nasib baik hujan petang tadi , dapat balik awal sikit. Kalau tak terpakse laa duduk kat sekolah tu sampai pukul 5.30. Sebab ade sukan ape ntah. Ana tak masuk ape-ape acara pungg. Hehe. Btw ana rase ana dah suke kat seseorang laa and and nak tau tak ? Muka die seriously mcm Baekhy but cume muka die byk bekas jerawat. Hoho. Mula2 nampak die time kat bilik ape ntah sbb cikgu suruh kitorang kemas bilik tu. Lepas tu cikgu mintak tolong budak form 4 lelaki tolong angkatkan kerusi and benda2 yang berat dari bilik atas.

Then ana and linda time tu berdiri laa depan pintu ann , and time tu die nak masuk but tak nampak depan sebab die pegang kusyen banyak2 and die langgar laa kitorang. Lepas tu die ckp 'Sorryy ~' Ana dgn linda tengok jela kat die ann , and time die nak keluar dari bilik tu die terlanggar kerusi. ' Aduhh ' itu jee yg keluar dari mulut die. Suara die , ishh bukan macam Baekhy but suara die tu lembut , slow gilee. Suara perempuan pon tak macam tu. Ahhh ! Time tu tetibe aura gatal ana datang secara tiba-tiba. Ana dah tersuka kat die ! Ana bagi tau laa kat Maya ann. Maya cakap die ade twin. But dua2 serupa so tak dapat nak bezakan. Yang ana tau yang macam Baekhy bagi ana tu abang. //Ayat terbelit-belit

OHGOSHHH ! Melting -.-
And act ana taktau pun name die ape. Time kat padang petang tu ana asyik nampak die jee. And mata ni pon ngade-ngade sangat nak tengok die jee. Aishh , but satu jee yang ana tak suke sebab die berkawan dengan orang yang selalu stalk ana. Tadi pon dah three times die call. But I ignore it. Hoho *gelak jahatt* Tak suka laa orang kacau2 ni , kalau dah kate tak suka tu dah laa. Ana tolak die dengan cara yang baik. Bukannye ana tolak die mcm ana sepak bola. So stop disturb me ! Ahhh dah laa itu jee kot entry ana untuk hari ni. Byebye *ppyong*

Labels: , , ,