D R E A M ``


dream: School



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

School

Bangge betul Woohyun. Lol tengok muke Hoya xD
Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingu's
    Hmm truthly ana taktau nak update ape, and title kat atas tu tade kene mengene pon. Haha. Memang tade idea lansung nak update ape. But oleh kerana bila bkk je blog ni asyik entry yg same jee, jadi bosan. So ter-pakse laa update jgk. Hoho So ana nak cakap yang dalam minggu ni adalah minggu yang paling bosan kat sekolah. Nak tau kenape ? Hmm rasenye tayah tau laa. Bukan penting pon.

Btw nak cite pasal seseorang ni, mr.R. Remember ? Ana penah mention die dalam entry lame ana. Maybe korang tak ingat. Or ana dah padam entry tu. Hahh lepas ana reject die, ana tgk die desperate sgt nak gf. Sampai ex kawan die pon die steal ! Bukan jealous , but kalau korang tgk perangai gf die tu. Ishh3 ntah laa. Bukan nak kutuk , sbb ana tau nobody's perfect right ? But betul , lepas mr.R relay dgn die. Terus 100% perangai die berubah , dulu time first time dtg sekolah tu , die okay jee. Sekarang dah berubah. Baju , seluar die ketatkan. Rambut dah cacak mcm landak. Landak pon tak mcm tu -.-" Balik jee , mesti pegang2 tangan dgn gf die. Ishh tak takut dosa ke ? But ana malas nak kutuk2 , nanti lain pulak jadinye. Gf die tu sekarang tak puas hati dengan kawan ana. Taktau apsal. Siap mention name kawan ana besar2 lagi kat tandas. Ana tgk tandas tu dah macam ape dah. Penuh dgn conteng2 jee. Ehh dah laa malas nak cite pasal diorang. Ana plk yg sakit hati. Byebye  *winkwink*
Ahhh ~ //Time L buat macam ni kat ep.5 ana asyik replay banyak kali err. Geram tengok >_<

Labels: , , , , , ,