D R E A M ``


dream: Random



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Random

Diorang sweet. Kayy jelly -.-
Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingu's
   Hoho dah ber-abad betul ana tak update entry kat blog ni. Sampai dah berhabuk dah. Haha  btw ana tukar template but still colour purple. Dah kene demam purple ke ape ? Lol. Papepun still simple bagi ana, but tak tau laa bagi korang. Hmm sekarang ana busy dengan skolah, dengan sukannye, dengan hw, dengan kerja kursus. Perhh dah macam org berkerja dah.. Apsal laa tak dapat gaji. Haha kayy ignore -.-

Hari tu ade sukantara, semua kene buat dalam acara ann. So ana tension and nervous sangat sbb ana tak suka sukan ! Taktau kenape, sejak lahir kott ? Time lompat jauh, segan gilee ahh ! Budak pompuan kene buat dulu, budak lelaki duduk tepi and tengok. Ishh ana rase time tu muka ana dah semerah-merah yg mungkin. Segan yang amat. Time dah sampai papan tu ana tak lompat pon , ana lari jee. Hoho yang budak laki boleh pulak jerit-jerit. Aishh Linda kate ana tak mcm lari pon, macam tgh jalan je ade la. Ehh untuk pengetahuan anda semua ana lari mmg mcm jalan, lansung tak nmpk mcm lari. Tergedek-gedek mcm itik. Lol

Then time lari 400x2 meter tu baru ana semangat sikit. Sebab time tu budak perempuan form 2 yang last sekali lari, so yang lain semua dah pergi rehat. Haha so ana tak malu laa ann ? Tapi memang penat gile laa. Rase mcm tak cukup nafas err. Tercungap-cungap ana dibuatnye. But sampai sekarang sakit kaki tak hilang lagi. Huhh demam pulak tu. Ni kes mandi hujan semalam laa ni. Habis basah lencun badan ana.

Ehh comel jee tgk Dongwoo gelak. Hoho :D
Hehe btw sekarang ana mmg tgh demam Infinite lepas tgk IRK. Taktau laa nape. Blk skolahh je, mst search pasal Infinite dulu. //Haha kemaruk ke ape ? Ntah laa, tak kisah pun. Hmm tak sabar tunggu IRK ep.5 dgn cerite Big ep.7 ^^" Okay laa ana tau korang mesti bosan tgk ana bebel sorang sorang ni. Haha tu jee. Annyeong :)

Labels: , , ,