D R E A M ``


dream: I'm back. Tralalala ~



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

I'm back. Tralalala ~

Omoo comel betul diorang >__<
Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingu's
    Nahh i'm back already. Dah lima hari ana tak online , tak update blog , tak bukak twitter. And boleh dikatakan dah lima hari lah ana lansung tak bukak internet. Sebab hari tu ana balik Perak and jalan kat rumah mak sedara ana. So busy laa sikit. And ana dah banyak ketinggalan laa. Huhu T^T.
Btw ana nak mintak maaf sangat sangat kat sesape yg mintak exchange link or follow blog ana. Sebab ana lambat nak follow or letak link korang. Sorry ye ? So sekarang ana akan buat secepat yang mungkin. Segmen pon same , kalau free nanti ana join ok ? Kalau ana late join , ana betul betul mintak maaf. Jeongmal mianhae :')

Yahh ! Ana nak beli secepat yang mungkin epop bulan ni. Sebab Liyana cakap ade poster EXO besar punye !! Ana tak sempat nak beli lagi. Tskk kalau boleh nak jee beli hari ni but ana still penat nak keluar sbb baru jee sampai rumah. Hehe apa2 pun mesti kene beli , esok ajak abah keluar and beli. Hehe ^^"
            
Yahh , jelly dengan Chanyeol -.-

Labels: , , , ,