D R E A M ``


dream: Flu + cought = fever ?



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Flu + cought = fever ?


Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingu's
    Hoho gambar diatas memang ade kene mengene pon dgn ana. Yeahh ana kene selesema laa. Haha skema word hahh ? Ignore it. But ana betul2 tak selesa bila kene selsema. Aishh hidung ni dah mcm hidung ape dah. Ni mesti simptom2 nak kene demam. Hahh demam ? Ohh tidak , nanti tak dapat pergi sekolah. Aishh mmg laa best kalau tak dpt skolahh , but bosan laa plk kalau duduk rumah jee. On internet pon , tak tau nak bkk ape. Makin lame , makin boredddddd ~


Nak update ape kat blog pon dah tak tau. So korang terpakse laa bace entry2 yang membosankan. Btw korang dah tgk WGM Teukso CP ep. 22 and 23 ? Hoho diorang rase awkward balik bile dah 4 bulan tak jumpe lorhh. Cute jee time diorang dalam rumah tu. And time Leeteuk urut kaki Sora , then Sora usap rambut Leeteuk. Omooo sweet laa. Macam husband and wife betul2 pulak.

                

Haha yang tak boleh blahh time diorang belajar tango tu. Apelah Leeteuk, muke die asyik merah jee. Dah mcm ape dahh. Time menari dgn Sora muke die merah , time menari dgn cikgu pompuan tu pon muke die merah. Tak pasal2 Sora plk yg jelly. Hoho lolz apelaa. Okay laa taktau nak cakap ape lagi. Tu jee. Byebye *winkwink*

Lol. ana rase ini laa entry yang palinggg membosankan yang penah ana buat. tengok Baekhy pon bosan same. Kan baekhy kan ? Hahaha xD

Labels: , , ,