D R E A M ``


dream: Tuorial and Freebies blog with my partner



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Tuorial and Freebies blog with my partner

Click picture untuk tumbesaran

Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingu's
    Hmm actually hari ni ana nak promote dua blog. First blog tutorial ana and second freebies blog Liyana.Kitorang daa sepakat nak jadi partner blog. Hmm dia buat freebies then i'll make the tutorial. Kira macam tu laa. So disebabkan we're a newbies in tuto and freebies blog so nak promote laa kan. Hehee. Sesape rase nak header or anything else IM kat Liyana. Kalau nak tuto IM ana pulak. But kalau tuto and freebies kitorang tak macam yang korang nak , harap maaf laa. Kitorang budak baru belajar :)

Click picture untuk tumbesaran

Tak macam tuto and freebies unnie AtiQah. She's awesomee lorhh. Kebanyakkan tuto yang ana buat ana akan credit dekat die laa. Tehee. Header yang die buat pun comel sangat. And now Liyana pun daa reti buat. But me , ahh ignore laa =..=. Saye ter kehel-kehel nak buat header. Pfftt susah yang amat. Hahh blog yang first tu blog tuto ana , and yang second tu blog freebies Liyana. Visit visit laa kalau rajin. Tehee thanks :) Btw here the links
Liyana's Freebies - http://thefirsttimelovers.blogspot.com/
Minne's Tuto -  http://minnesweetbittermemories.blogspot.com/

Labels: ,