D R E A M ``


dream: Fanfiction



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Fanfiction

Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingus.
     Yeahh hari ni Ana nak bagi tau pasal fanfiction. Mula-mula lansung taktau ape bende fanfic tu. Then bila Liyanaa yang kenal kan baru laa tau. Die macam cerita pendek laa. Hee sekarang Ana tengah bace fanfic dekat dua blog ni. Fanfic diorang best best ohh. Memang tak dinafikan lagi. Kalau tak best takkan laa Ana bace sampai boleh meleleh air mate. Mak Ana pun gelakkan tengok Ana bace fanfic dengan feeling habis. Hehee ^_^
Soo Ana nak kongsi kongsi laa dekat korang fanfic dua unnie ni.
First :
Nana Johari's Fanfiction 
Fanfic unnie Nana semuanye best best belaka laa. ten thumbs up untuk unnie Nana. Hee paling best Love is more than Hate and Don't Deny. Yang Don't Deny tu oneshot jee. But yang Love > Hate tu drama so ade chapter chapter laa. Ana belum habis bace lagi baru sampai chapter 35. (Y)
Second :
Nabilah Faridz's Fanfiction
Fanfic unnie Nabilah pun best. Hmm paling best Win Me Back. Sedih sangat cerita tu. Boleh imagine kalau cerita tu jadi realiti or jadikan cerita dalam tv ke. Hehee mesti lagi BEST laa. Boram dalam cerita tu comel sangat. And unnie Nabilah tengah buat Fated Confession pulak. Ade L and Jiyeon dalam tu. Hehee sukaa betul dengan diorang. Kan bagus kalau diorang real couple ? Omoo sweet nye >__<
Hahaa okay laa , stop talking about fanfic. Now i want talk about school.

Huhhh T^T . Okayy now Ana rase Ana mengeluh dah macam Taemin dahh sebab terlalu BANYAK sangat homework yang cikgu bagi hari ni. But Taemin mengeluh comel laa. Hehee. xD
 Hmm hari ni rasenye ade 5 homework ? Ahhh and yang paling banyak latihan kene siapkan. SEJARAH. Aishhh Ana daa laa kurang minat Sejarah. Hmm but kene jugak siapkan. Dengan BM lagi. Pffttt penat yang amat. But nasib baik Ana tak datang semalam sebab semalam ade latihan rumah sukan. Okay truthly ana cakap , ana tak suka masuk ape ape acara time hari sukan. Hmm ntah , taktau pulak kenape. But memang tak sukaa .



Two weeks more , ana ade exam pertengahan tahun. Keyh tau dahh tak lame lagi but ntah kenape rase malas sangat nak study. But its doesn't mean yang ana taknak buat betul betul time exam nanti. Hehee kaeyh nothing to say dahh. Tu jee. Papai :)

Labels: , , ,