D R E A M ``


dream: Hmm miss her :')



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Hmm miss her :')

Annyeonghaseyo and assalamualaikum chingu's 
        Ntah kenape saye daa jadi kekok nak chat dengan die. Err rase segan. Hmm maybe sebab kitorang daa lame tak contact ? Aishh ntah laa. But serious daa lame tak contact kawan2 kat sane. Nak contact but, ahh nevermind -,-

Hmm but saye just rindu sangat nak chat or borak dengan die macam dulu. Or dengan Ummu ke. Tak kisah laa asalkan dapat berborak panjang dengan kawan lame. Hmm serious rindu diorang. But kalau diorang daa lupakan saye macam mane ? Hmm saye tak boleh pakse diorang untuk ingat saye. Sape laa saye ni ~
Sekarang pulak tengah busy dengan choral speaking, sekolah, lagi jarang nak dapat contact diorang. Aishh nasib nasib. Such a boringg life ?! Huhh ! Just mampu mengeluh jee. Aishhh kalau hari hari camni, boleh jadi gilaa tau ? 

Hmmm need someone now, nak mengadu. But but. Aishh forget it. Sekarang daa tak same macam dulu lagi. Everything change now. Everything ! Hmm nothing to say. Nak kene tido awal, esok nak sekolah. Huhh malas betul nak pegi sekolah esok, nasib baik esok kene buat choral. Semangat sikit nak pegi. Heee (Y)

Labels: , , ,