D R E A M ``


dream: Happy , blalblabla



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Happy , blalblabla


Annyeong haseyo and assalamualaikum chingu's
      Err okay tak template kat atas tu ? Yeahhh thats my first skin laa. tentu laa tak berape lawa. Tak pro lagi. Hee btw hari ni kitorang pegi choral speaking dekat SMKA. Huhh tade rezeki laa, kitorang tak menang punn.
Hahaa btw skang saye nak kenalkan kawan2 saye :))


Yang pandang bawah tu Ummi Rabiaton, yang senyum sampai ketelinga tu Hana Atiqah.

Hahhh yang dua orang ni comel kan ? Saye paling rapat dengan dua orang ni la. Yang kiri tu Hikmah and yang macam muka cina sikit tu Linda. Hee serious muka die cam cina, tengok laa mate die sepetkan ? Cute :)

Yeahh yang ni pulak Ateyn dengan Maya. Maya tu 24 jam buat suara comel. Hahaa memang comel punn. Ateyn tu penolong ketua kelas saya. But die tu tak laa garang sangat. Hahaa sorry Ateyn ^^

Hmm yang ni Wanie dengan Sawa. Eyka tu Sawa laa. Hee time ni kitorang dalam kereta outing pegi bandar. Thanks Wanie sebab belanje kitorang KFC. Hee. Yang Sawa tu suka buat lawak, but kekadang lawak kekadang tak. Die suke interprem tau ? Tengok laa care die pose dalam gambar. Hahaa tak boleh blah xD

Next, yang ni pulak Rozizul and Syafiq. Erghh Rozizul ni mulut die perghh. Sabar jelaa dengan die. Die 24 jam keje nak kutok keburukan orang. Keburukan die, die taknak pulak kutok ? Ishh3 ape laa -,-

And last one is Alif and Peyek. Actually name die Rizal but taktau nape budakbudak ni panggil die Peyek so saye pun panggil die pun Peyek laa. Hee. Yang tersesat kat belakang pejam mate tu Nazmi. Kitorang panggil die atok. Hehe don't know why ? Hikmah yang panggil die Atok, so saye pun daa terikut panggil die atok. Hishh macam2. 
Btw sorry pic budak lelaki tak banyak, ini jee, tak dapat nak snap semua pic budak lelaki dalam kelas tu. And sebenarnye ni pic dalam bas time otw nak pegi choral speaking tadi. Hee. Ohh don't forget to rate my first skin okay ? Thank you :)

Labels: , , ,