D R E A M ``


dream: Serious maluuu



비가 오는 날엔


Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.

leave some drops.



claps.

Template By: Nana
Basecode: Mrs.Baekyeol


Older PostNewer Post

Serious maluuu

                            
//Annyeong and assalamualaikum :)
          Sampai je sekolah pagi tadi Sir terus panggil kitorang, perghh ingatkan Sir main2 je pasal nak suruh kitorang perform kat perhimpunan, rupe2nye betul2 !! Naik pentas menggeletar satu badan, tangan dah seram sejuk je rase =..=

Saye dah tersipu2 malu dah dekat atas pentas, pandang bawah je tak berani lansung nak pandang depan.. Then Sir perasan and marah saye, Aishh malunye. But nasib baik laa sir tak suruh buat sampai habis.. Tapi ann time sampai part ' Sorry sorry sorry sorry ' tu malu yang amat sebab diorang gelakkan.. Mane taknye , kitorang kene cakap sorry sorry and menari lagu sorry sorry Super Junior jugak .. Bukan main kuat lagi dorang gelak.

Then bila mase BI. sir tanye ' Ana awak malu ke? Awak jangan malu tau? Saye tengok perempuan ni semuanye malu, takkan awak nak malukan diri sendiri time perform nanti? ' saye just anggukkan kepale je .. Okay la nnt next week insyaallah i'll try my best.. :/
Macam mane la tak malu ? Kalau dah depan kita semuanye lelaki? Diorang semua berdiri pulak tu, perempuan kat belakang so diorang tak nampak sangat.. Aishh memang malu yang amat la pagi tadi ><

Labels: